06 August 2010

Architecture of Utopia

Prince Rama + Pocahaunted
Pianos, New York, 13.06.2010.Dobro, bili su jos neki bendovi pre (jedan ili dva) ali sam ih prespavala i stigla tacno pre raskosnog zvuka sastava Prince Rama. Pre koncerta sam slusala dva albuma Pocahaunted (Mare ili ko mi rece da su malte-ne svi albumi isti) i to nije bilo lose, a obicno takvi bendovi budu jos bolji uzivo tako da je vece samo obecavalo. A onda me je iznenadio (do tada nepoznati mi) trojac (dve devojke i momak) koji cini Prince Rama (of Ayodhya) u toj meri, da su oni definitivno odneli slavu i bili kruna mog zadovoljstva te veceri.

Pre koncerta su podelili publici..rucno pravljene instrumente od barbika, sandala, lampi i slicnih gadgeta napunjene pirincem i ko zna cime, sto mi je bilo presmesno, zbunjujuce i simpaticno istovremeno, kao i spremnost tih njujorcana (ne znam da li nas je bilo vise od 30 zajedno sa ostalim clanovima bendova) da prihvate igru i uzive se u muzici. (koliko su obicno ti ljudi, iz prethodnih iskustava, indiferentni po koncertima, ovo je zaista bilo wow). Posle sam pronasla na netu, to im je standardna fora.

Pocahaunted zenske su lepo isprasile, uprkos raznim problemima koji su ih zadesili na pocetku i u toku nastupa; ali to sto smo culi je izgledalo kao da je u pitanju skroz drugi bend :))
//Znam da cu zvucati kao malo dete koje prepricava svet odraslih, ali: u jednom trenutku je gitara zamuknula pa je lik zajmio od Prince Rame, i u tom trenuku momak iz publike vice: "break the guitar, break it; play behing your head and smash it" :D (cuje se na pocetku snimka 3/3)

Tako, super atmosfera i odlicno muzicko vece.Prince Rama Of Ayodhya
http://www.last.fm/music/Prince+Rama+of+Ayodhya
http://www.last.fm/music/Prince+Rama

"The Subterranean Realm & The Central Realm" sa albuma "Architecture of Utopia"
..raskos :)Pocahaunted
http://www.last.fm/music/Pocahaunted


0 comments:

Post a Comment